Alla olevien työpaikkojen lisäksi etsimme eri alojen osaajia, kuten kansainvälinen myynti ja markkinointi, ICT, varastotyöt (kesätyönä), huolto- ja logistiikka, rakennus ja ravintola/hotelli. Jätä CV ja kerro timanttinen ydinosaamisesi meille.

HUOLITSIJA

Hakuaika 23.4.-7.5.2019

Etsimme asiakkaallemme Alpi Finland Oy:lle huolitsijaa kotimaisiin ja kansainvälisiin kuljetustehtäviin.

Pidätkö päivistä, jossa asiat voivat tapahtua nopeasti? Etsitkö paikkaa, jossa ei ole kahta samanlaista päivää? Kaipaatko hyvää ja toimivaa tiimiä? Työssäsi huolitsijana vastaat kaikista kotimaisiin ja ulkomaisiin kuljetuksiin liittyvistä tehtävistä.  Olet päivittäin kontaktissa asiakkaiden, työkavereiden,  tavarantoimittajien ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Omaat laaja-alaisen osaamisen, mutta olet samalla innokas oppija, jotka tykkää myös tiimityöstä. Työ vaatii sinulta positiivista asiakaspalvelutaitoja, joustavuutta ja itsenäistä työotetta.

Tarjoamme sinulle:

  • itsenäiset ja monipuoliset tehtävät
  • hyvän työympäristön ja tuen mukavilta työkavereilta
  • palkkauspaketin, joka sisältää eläkejärjestelmän, sairausvakuutuksen sekä houkuttelevat työntekijöiden edut

Odotamme sinulta:

  • kokemusta kotimaisten ja ulkomaisten kuorma-autojen lastaussuunnitelmien kokonaisvastuullisesta organisoimisesta
  • järjestelykykyä ja positiivista palveluhenkisyyttä ja asiakaspalveluotetta
  • yhteistyöhalukkuutta ja positiivista asennetta myös oppia uutta
  • sitoutumista, keskittymiskykyä ja vastuunkantokykyä
  • tiimityöskentelytaitoja
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoja, muista kielistä on etua

Työaika on arkisin klo 8-16. Työpaikka sijaitsee Helsingin Vuosaaressa. Palkkaus on alan TES:n mukaisesti. Voit myös esittää palkkatoiveesi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Innostuitko? 
Jos kyllä, lähetäthän hakemuksesi JA CV:si osoitteeseen JOKO tarja.miettinen@jobinno.com TAI jouni.sutka@jobinno.com 7.5.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antavat Jobinno Oy:n partnerit Tarja Miettinen puh. 044-766 4141 ja Jouni Sutka puh. 040-827 8319.

Alpi Finland Oy?

Alpi Finland Oy tarjoaa korkealaatuisia kuljetus-, logistiikka- ja huolintapalveluita: Tarjoamme palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita nopeasti, tehokkaasti ja tarkasti unohtamatta joustavuutta erilaisissa tilanteissa. Olemme osa maailmanlaajuista Alpi-konsernia. Pääset tutustumaan konserniin tarkemmin osoitteessa: www.alpiworld.com