Jobinno auttaa yritystäsi vahvistumaan onnistuneen rekrytoinnin avulla. Hoidamme ammattitaitoisesti yritysten rekrytointitoimeksiannot kokonaan tai osittain: työpaikkailmoituksen laatimisen, hakemusten käsittelyn, viestinnän hakijoiden kanssa, haastattelut tai koko prosessin. Tarvittaessa tuemme yritystänne valitun henkilön työsuhteen aloituksessa ja perehdyttämisessä.

Hyvin hoidettu rekrytointiprosessi kasvattaa positiivista yritys- ja työnantajakuvaa sekä vahvistaa hyvää henkilöstökokemusta.

Tarvitset kokonaiskuvan yrityksesi osaamisesta ja kehitystarpeista liiketoiminnan tavoitteisiin peilattuna voidaksesi rekrytoida viisaasti. Jobinno auttaa yritystänne kaikessa rekrytointiin liittyvässä toiminnassa, alkaen strategisesta henkilöstö- ja osaamistarpeiden kartoituksesta aina rekrytoinnin toteutukseen ja jopa alkuperehdytykseen saakka.

Rekrytoimme yritysasiakkaillemme osaajia laajasti niin esimies-, asiantuntija- kuin toimihenkilötehtäviin. Hankimme yrityksellesi osaavia ammattilaisia suorittavaan työhön, avustaviin tehtäviin tai vaikka kesätöihin. Teemme yhteistyötä myös oppilaitosten kanssa. Jos haluat työntekijän oppisopimuskoulutukseen tai työkokeiluun, sekin järjestyy kauttamme.

Jobinnon avulla yrityksenne kasvu ei jää ainakaan henkilöstöstä kiinni! Ota yhteyttä tarja.miettinen(at)jobinno.com!