Rakennusuunnittelija Jobinno Oy, Vantaa tai Nummela

Me Jobinnolla etsimme asiakkaallemme Koski Consulting Oy:lle rakennesuunnittelijaa. Työpisteesi tulee sijaitsemaan joko Vantaalla tai Nummelassa, toiveesi mukaisesti.

Työssäsi toimit rakenne- ja elementtisuunnittelun tehtävissä projekteissa; vastaat sekä itsenäisesti tehtävistä että toimit yhdessä 6 hengen tiimin kanssa. Suunnittelukohteita ovat moninaiset kerrostalot, teollisuushallit sekä pientalot ja sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Pääset mukaan suunnittelutyön koko elinkaareen. Työhösi kuuluu myös asiakaskontaktoinnit. Tässä tehtävässä pääse mukaan monipuolisiin tehtäviin.

Odotamme sinulta:

Pidät asiakkaiden kanssa työskentelystä ja tulet toimeen ihmisten kanssa. Työkokemusta sinulla on alan tehtävistä yli kolmen vuoden ajalta. Koulutukseltasi olet RI tai DI. Käytät ammattimaisesti AutoCad tai Tekla Struktures -ohjelmistoja. 3D-mallinnuksen ja FEM-laskennan osaaminen eduksi. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomen kielellä, etua on englannin kielestä. Sinulla tulee olla B-ajokortti ja mahdollisuus auton käyttöön. Tartut toimeen ja haluat oppia uutta. Työtehtävä vaatii myös tarkkuutta, rennolla otteella.

Tarjojamme sinulle:

Luotettavan ja vakaan työyhteisön , mukavat työkaverit ja mielenkiintoiset asiakasprojektit. Työaikasi on virastoaika, mutta työajassa voit myös joustaa. Palkkasi on ylempien toimihenkilöiden TES:in mukaisesti. Työpaikan voit valita Vantaalta tai Nummelasta. Tässä työssä pystyt kehittämään monipuolisesti osaamistasi. Koulutamme henkilökuntaamme tarpeen mukaan eri ohjemistojen käyttöön.


Kiinnostuitko?

Lähetä meille hakemuksesi osoitteeseen tarja.miettinen@jobinno.com TAI jens.kirkland@jobinno.com. Liitä hakemukseesi CV:si, työnäytteesi ja suosittelijasi. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jobinno Oy:n partner Tarja Miettinen, puh: 044-766 4141.

Keitä olemme?

Koski Consulting Oy on rakennesuunnittelua ja konsulttipalveluja tarjoava yritys. Koski Consulting Oy palvelee omakotirakentajia, rakennusliikkeitä, perustusurakoitsijoita, taloyhtiöitä sekä isännöitsijöitä. Pääasialliset tuotteet ovat omakotitalojen, rivitalojen, kerrostalojen, vapaa-ajanasuntojen sekä teollisuushallien rakennesuunnitelmien laadinta (mm. erilaiset selvitykset, asiantuntijalausunnot) sekä lujuuslaskennat. Rakennesuunnittelun asiantuntemuksemme perustuu yli 20 vuoden kokemukseen sekä laajaan yhteistyöverkostoon. Autamme myös vastaavan työnjohtajan, pääsuunnittelijan ja muiden erityissuunnittelijoiden (LVIS) hankkimisessa.

Jobinno on kasvava rekrytointipalveluihin ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen erikoistunut yritys. Palvelumme sisältävät rekrytoinnin, koulutuksen ja työllisyyspalvelut. Panostamme jatkuvasti sekä oman toimintamme että koko toimialan jatkuvaan kehittämiseen. Tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen perustuvia asiakassuhteita.