Aluepäällikkö, Tampere, Pelican Rouge Oy

Pelican Rouge – unohtumattomia kahvielämyksiä jo vuodesta 1863

Onko kahvi intohimosi ja pidätkö asiakaspalvelusta? Haluatko olla mukana rakentamassa menestystarinaa? Pidätkö työskentelystä kansainvälisessä organisaatiossa?

Hienoa, sillä me Jobinnolla haemme asiakkaallemme Pelican Rougelle Aluepäällikköä Tampereen, Turun ja Jyväskylän seudulle. Toimenkuva on uusi.

Aluepäällikkö vastaa alueensa operatiivisten tavoitteiden laatimisesta ja toiminnan kokonaisvaltaisesta kehittämisestä yhdessä yrityksen operatiivisen johtajan kanssa, yrityksen strategian mukaisesti. Vastaat alueellisten tavoitteiden toteutumisesta ja seurannasta sekä kehittämisestä alueellasi. Vastaat kokonaisuudessaan alueen riittävistä ja liiketoimintaa edistävistä resursseista, asianmukaisista toimitiloista sekä työkaluista. Kehität oman alueesi ja yrityksen palveluprosesseja yhteistyössä muun organisaation kanssa. Aluepäällikkönä olet vastuussa alueesi budjetoinnista ja vastaat sen seuraamisesta sekä toteutumisesta. Toteutat, seuraat ja valvot ylivertaiseen laadun, ympäristöasioiden ja omavalvonnan toteuttamista ja kehittämistä. Työskentelet osana yrityksen laajennettua johtoryhmää ja raportoit suoraan yrityksen operatiiviselle johtajalle.

Vastaat myös oman alueesi asiakaskokemuksen kehittämisestä, asiakastyytyväisyydestä ja asiakaspalautteista. Asiakkuuksien strateginen kehittäminen ja kasvupotentiaalin kartoittaminen yhdessä myynnin kanssa on myös vastuullasi. Tunnistat alueellisia trendejä vaikuttaessasi valtakunnallisten markkinointi- ja viestintästrategioiden kehittämiseen. Ohjaat yrityksen markkinointi- ja viestintästrategian toteutumista alueellasi. Toimit esimiehenä alueen työntekijöille. Työskentelytapasi on aktiivinen ja kokonaisvaltainen, mikä edistää yrityksen strategiaa ja liiketoimintaa paitsi omalla alueellasi myös valtakunnallisesti Pelican Rougen kehitystä tukien. Toimenkuvan päätoimenpaikka on Tampereella, vastuullasi ovat myös Turun ja Jyväskylän alueet. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Odotamme sinulta
Olet erinomainen ihmisten johtaja: vastaat oman alueesi henkilöstötyytyväisyydestä ja ME -hengen luomisesta. Sitoudut vahvistamaan arvojen mukaista ja osallistavaa yrityskulttuuria, jossa kaikilla työntekijöillä on mahdollisuus saavuttaa potentiaalinsa. Sinulla on strategista silmää ja operatiivista johtamiskokemusta.  Hahmotat kokonaisuuksia ja sinulla on hyvät suunnittelu-, organisointi- ja ongelmanratkaisutaidot. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin ja/tai viron kielen osaaminen on etu. 

Tarjoamme sinulle
Pelican Rougella saat itsenäisen, liikkuvan ja vaihtelevan työn, jossa pääset työskentelemään erilaisten yritysten ja asiakkaiden parissa. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja kannustavan tiimin lisäksi kiinteän kuukausipalkan, viihtyisän työympäristön, mukavat työkaverit, nykyaikaiset työvälineet sekä monipuoliset työsuhde-edut esimerkiksi lounas- ja virikekortin, työterveyshuoltoa täydentävän vapaa-ajan tapaturma- ja sairauskuluvakuutuksen sekä paahdon verran parempaa kahvia. Perehdytämme sinut työhösi perusteellisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan, oikean henkilön löydyttyä. Pelican Rouge kuuluu kaupanliittoon.

Kiinnostuitko?Lähetäthän meille vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kera 30.11.2019 mennessä osoitteeseen tarja.miettinen@jobinno.com. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Keitä olemme? Pelican Rouge tuottaa laadukasta kahvia yritysten ja yksityishenkilöiden tarpeisiin. Jokainen Pelican Rougen kahvisekoitus on luovuuden, käsityötaidon ja huolellisuuden tulos. Hyödynnämme ainutlaatuista osaamistamme paahtamisessa ja sekoitusten luomisessa, jolloin jokainen kupillinen Pelican Rouge -kahvia on kuin pala yrityksemme arvokasta historiaa. Kahvin lisäksi tarjoamme laiteratkaisuja sekä -palveluja työympäristöön. Taipaleemme alkoi vuonna 1863. Tänä päivänä olemme osa dynaamista Selecta -konsernia, joka toimii 16 maassa ympäri Eurooppaa. Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti ja pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla. Konsernissa työskentelee yli 9 000 kahvin ammattilaista ja liikevaihtomme on 1,5 miljardia euroa. Lue lisää meistä osoitteessa www.pelicanrouge.fi


Jobinno Oy on kasvava rekrytointipalveluihin ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen erikoistunut yritys. Palvelumme sisältävät rekrytoinnin, koulutuksen ja työllisyyspalvelut. Panostamme jatkuvasti sekä oman toimintamme että koko toimialan jatkuvaan kehittämiseen. Tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen perustuvia asiakassuhteita.