Osa-aikainen siistijä, kaksi henkilöä, Eliot Siivouspalvelu

Etsimme asiakkaallemme Eliot Siivouspalveluille kahta osa-aikaista SIISTIJÄÄ (n. 20 tuntia/henkilöviikko) työhön Helsingin Lauttasaareen.

Työssäsi siistijänä vastaan Lauttasaaren Palvelutalon yleisten tilojen ja asukkaiden kotien siivouksesta. Asukkaiden asuntoja on yhteensä 108 kappaletta. Huolehdit kohteen ylläpito- ja perussiivouksesta ma-pe välisenä aikana klo 8-15.30, tämä jaetaan kahteen osaan eli toinen osa-aikainen vastaa siivouksesta ma-to klo 8-13 JA toinen osa-aikainen työntekijä vastaa työstä ti-to 4,5 h/pv klo 11-15.30 sekä pe klo 8-12.30. Viikon työajasta n. 80% koskee kotien eli asuinhuoneistojen siivousta ja n. 20% julkisten tilojen siivousta.

Odotamme sinulta

Sinulla on pitempiaikaista kokemusta samankaltaisista tehtävistä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja tulet hyvin toimeen vanhusten kanssa. Teet työtä itsenäisesti ja tehokkaasti. Edellytämme erinomaista suomen kielen taitoa ja nuhteetonta taustaa.

Tarjoamme sinulle

Miellyttävän työympäristön, ajanmukaiset työvälineet, työssä tarvittavan tuen sekä mukavat asiakkaat. Talon tavoille perehdytetään. Eliot Siivouspalvelulla viihdyt työssäsi. Palkkasi on Kiinteistöpalvelualojen TES:n mukainen.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen tarja.miettinen@jobinno.com. Liitä hakemukseesi suosittelijasi. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa 5.3. klo 12-14 Jobinno Oy:n partner Tarja Miettinen, puh: 044-766 4141.

Keitä olemme?

Eliot Siivouspalvelu on hyvien kotisiivoajien koti. Kotisiivous vaatii paljon työtä, ja me olemme hyviä siinä. Tarjoamme kotisiivousta Lohjan, Vihdin, Helsingin, Espoon ja Veikkolan alueella. Siivoamme tällä hetkellä säännöllisesti jo noin sadassa kohteessa. Olemme luotettava, joustava, tehokas, mutta silti hintakilpailukykyinen. Meitä on vaivatonta lähestyä ja meidät tavoittaa helposti. Haluamme kotisiivoukseen luotettavuuden ja tuttuuden tunteen ja siksi käytämme samoissa kohteissa aina samaa siivousparia.

Jobinno on kasvava rekrytointipalveluihin ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen erikoistunut yritys. Palvelumme sisältävät rekrytoinnin, koulutuksen ja työllisyyspalvelut. Panostamme jatkuvasti sekä oman toimintamme että koko toimialan jatkuvaan kehittämiseen. Tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen perustuvia asiakassuhteita.