Etsimme asiakkaallemme Eliot Siivouspalveluille SIISTIJÄÄ kokoaikaiseen (37,5/viikko) työhön Helsingin Lauttasaareen.

Työssäsi siistijänä vastaan Lauttasaaren Palvelutalon yleisten tilojen ja asukkaiden kotien siivouksesta. Asukkaiden asuntoja on yhteensä 108 kappaletta. Huolehdit kohteen ylläpito- ja perussiivouksesta ma-pe välisenä aikana klo 8-16.

Odotamme sinulta

Sinulla on pitempiaikaista kokemusta samankaltaisista tehtävistä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja tulet hyvin toimeen vanhusten kanssa. Teet työtä itsenäisesti ja tehokkaasti. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla erinomainen suomen kielen taito ja nuhteeton tausta.

Tarjoamme sinulle

Miellyttävän työympäristön, ajanmukaiset työvälineet, työssä tarvittavan tuen sekä mukavat asiakkaat. Talon tavoille perehdytetään. Eliot Siivouspalvelulla viihdyt työssäsi. Palkkasi on Kiinteistöpalvelualojen TES:n mukainen.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille hakemuksesi 16.2.2020 mennessä osoitteeseen tarja.miettinen@jobinno.com. Liitä hakemukseesi CV:si ja suosittelijasi. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jobinno Oy:n partner Tarja Miettinen, puh: 044-766 4141.

Keitä olemme?

Eliot Siivouspalvelu on hyvien kotisiivoajien koti. Kotisiivous vaatii paljon työtä, ja me olemme hyviä siinä. Tarjoamme kotisiivousta Lohjan, Vihdin, Helsingin, Espoon ja Veikkolan alueella. Siivoamme tällä hetkellä säännöllisesti jo noin sadassa kohteessa. Olemme luotettava, joustava, tehokas, mutta silti hintakilpailukykyinen. Meitä on vaivatonta lähestyä ja meidät tavoittaa helposti. Haluamme kotisiivoukseen luotettavuuden ja tuttuuden tunteen ja siksi käytämme samoissa kohteissa aina samaa siivousparia.

Jobinno on kasvava rekrytointipalveluihin ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen erikoistunut yritys. Palvelumme sisältävät rekrytoinnin, koulutuksen ja työllisyyspalvelut. Panostamme jatkuvasti sekä oman toimintamme että koko toimialan jatkuvaan kehittämiseen. Tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen perustuvia asiakassuhteita.