Etsimme asiakasyhteistyöyrityksellemme kokenutta kalusteasentajaa.

Kalusteasentajana toimit erilaisissa keittiökohteissa pääkaupunkiseudulla. Työssäsi kohtaat erilaisia remonttikohteita.

Sinulla on 3-5 vuoden kokemus kalusteasennustöistä ja yleistä kokemusta sähkötöistä. Olet taitava käsittelemään tavallisimpia työkaluja ja tiedät, miten turvata työympäristö.

Arvostamme positiivista asiakaspalveluasennetta, oma-aloitteisuutta, luotettavuutta ja tehokkuutta. Sinulla on hyvät taidot työskennellä erilaisten ihmisten kanssa. Edellytämme B-ajokorttia, työturvallisuuskorttia ja suomen kielen osaamista. Lisäksi edellytämme positiivista suppeaa turvaselvitystä.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sekä suosittelijasi tiedot osoitteella jens.kirkland@jobinno.com tai tarja.miettinen@jobinno.com 4.3.2020 mennessä. Työ täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Jobinno on kasvava rekrytointipalveluihin ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen erikoistunut yritys. Palvelumme sisältävät rekrytoinnin, koulutuksen ja työllisyyspalvelut. Panostamme jatkuvasti sekä oman toimintamme että koko toimialan jatkuvaan kehittämiseen. Tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen perustuvia asiakassuhteita.