Etsimme asiakasyhteistyöyrityksellemme useampia ilmalämpöpumppuasentajia.

Työssäsi ilma- ja ilmalämpöpumppuasentajana työskentelet erilaisissa kohteissa ympäri pääkaupunkiseutua.

Sinulla on muutaman vuoden kokemus putkiasennustyöstä ja puhut sujuvaa suomea. Olet positiivinen tiimityöskentelijä, joka kantaa vastuun myös yksilöllisesti. Pidät asiakkaiden kanssa toimisesta. Työssäsi on etua viron ja/tai venäjän kielestä. Arvostamme LVI -alan tutkintoa ja työkokemusta. Sinulla ei tarvitse olla kylmälupaa vaan yritys voi kouluttaa sinut kylmälupiin. Sinulla on myös mahdollisuus autoetuun yrityksen käytännön mukaisesti.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sekä suosittelijasi tiedot osoitteella jens.kirkland@jobinno.com tai tarja.miettinen@jobinno.com 4.3.2020 mennessä. Työ täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Jobinno on kasvava rekrytointipalveluihin ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen erikoistunut yritys. Palvelumme sisältävät rekrytoinnin, koulutuksen ja työllisyyspalvelut. Panostamme jatkuvasti sekä oman toimintamme että koko toimialan jatkuvaan kehittämiseen. Tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen perustuvia asiakassuhteita.