Kiinteistövälittäjä

Etsimme asiakkaallemme Kiinteistömaailma Stadihouse Oy:lle 3 uuttaa kiinteistövälittäjää.  

Kiinteistömaailma Stadihouse Oy:n etsii jatkuvasti kasvavaan organisaatioon kolmea uuttaa myyntihenkistä kiinteistövälittäjää. Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluvat mm. asiakastapaamiset, kohteisiin tutustuminen sekä niiden hinta-arviot ja esittelyt, aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin ja toimistotyö. 

Odotamme sinulta  

Asenne ratkaisee; tunnistat itsessäsi positiivisen asiakaspalveluasenteen ja myyntihenkisyyden. Tulet toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa suomen ja englannin kielillä. Muista kielistä on etua. Olet tavoitteellinen ja aktiivinen. Haluat oppia ja kehittää osaamistasi. Sinulla on LKV -pätevyys tai/ja kokemusta myyntityöstä. Omaat b-ajokortin ja sinulla on auto.  

Tarjoamme sinulle 

Pääset osaksi mukavaa, dynaamista ja asiansa osaavaa tiimiä Helsingin Töölössä! Saat työsi tueksi vahvan ja kasvavan Kiinteistömaailman. Koulutamme sinut tehtävään. Annamme sinulle tarvittavan tuen, jotta onnistut työssäsi. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joka sisältää pohjapalkan sekä kannustavan provisio-osuuden.  

Kiinnostuitko tehtävästä? Sinustako uusi Kiinteistömaailman kiinteistövälittäjä? 

Lähetä hakemuksesi, CV:si sekä suosittelijasi tiedot osoitteeseen jens.kirkland@jobinno.fi tai tarja.miettinen@jobinno.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jobinnon Partner Jens Kirkland arkisin kello 09:00-18:00 välillä. puh: 044-500 4141.  

Keitä olemme?  

Kiinteistömaailma on kauppamäärillä mitattuna Suomen suurin kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee vajaa 700 asuntokaupan ammattilaista reilussa sadassa asuntomyymälässä ympäri Suomen. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa asunnonvaihdosta mahdollisimman helppoa ja turvallista. Siksi se kuuntelee aktiivisesti asiakkaitaan ja kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi. 

Jobinno on kasvava rekrytointipalveluihin ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen erikoistunut yritys. Palvelumme sisältävät rekrytoinnin, koulutuksen ja työllisyyspalvelut. Panostamme jatkuvasti sekä oman toimintamme että koko toimialan jatkuvaan kehittämiseen. Tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen perustuvia asiakassuhteita.