Vahinkotarkastaja

Vahinkotarkastaja

Etsimme asiakkaallemme vahinkokartoittaja pääkaupunki -seudulle. Työssäsi vahinkotarkastajana toimit erilaisissa vahinkotarkastuskohteissa pk-seudulla. Työhön sisältyy myös osittain päivystystyöt; noin yksi viikkopäivystys kahden kuukauden välein.

Odotamme sinulta

Sinulla on muutaman vuoden kokemus vahinkokartoituksista ja omaat PKM -koulutuksen tai sinulla on rakenteiden kosteuden mittaajan sertifikaatti. Asut pk-seudulla tai olet valmis muuttamaan asiakkaamme toimipisteen lähelle Espooseen. Pidät asiakkaiden kanssa työskentelystä ja olet myös oma-aloitteinen. Hallitset perus IT-järjestelmät ja sinulla on vähintään b-ajokortti.

Tarjoamme sinulle

Hyvän ja vakaan työpaikan kasvavassa yrityksessä pk-seudulla. Mukavien työkaverien ja heidän ja esimiehen avun lisäksi saat käyttöösi työauton ja työvälineet. Valmis asiakaskunta odottaa jos sinua!

Kiinnostuitko?
 
Lähetä hakemuksesi ja CV:si sekä suosittelijasi tiedot osoitteeseen tarja.miettinen@jobinno.fi. Työ täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Huom! Sinulla tulee olla mahdollisuus aloittaa työt viimeistään yhden (1) kuukauden kuluttua valituksi tulemisesta!
 
Jobinno on kasvava rekrytointipalveluihin ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen erikoistunut yritys. Palvelumme sisältävät rekrytoinnin, koulutuksen ja työllisyyspalvelut. Panostamme jatkuvasti sekä oman toimintamme että koko toimialan jatkuvaan kehittämiseen. Tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen perustuvia asiakassuhteita.