RAKENNESUUNNITTELIJA VANTAALLE TAI NUMMELAAN

Hakuaika: 7.11.2019

Me Jobinnolla etsimme asiakkaallemme Koski Consulting Oy:lle 1 rakennesuunnittelijaa. Tulevan rakennesuunnittelijan työpiste tulee sijaitsemaan hänen toiveensa mukaisesti joko Vantaalla tai Nummelassa.

Työssäsi toimit rakenne- ja elementtisuunnittelun tehtävissä projekteissa; vastaat sekä itsenäisesti tehtävistä että toimit yhdessä 5 hengen tiimin kanssa. Suunnittelukohteet ovat moninaiset. Suomen kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Pääset mukaan suunnittelutyön koko elinkaareen. Työhösi kuuluu myös asiakaskontaktoinnit. Tässä tehtävässä pääset mukaan monipuolisiin tehtäviin.

Odotamme sinulta:

Pidät asiakkaiden kanssa työskentelystä ja tulet toimeen ihmisten kanssa. Työkokemusta sinulla on alan tehtävistä 3 vuoden ajalta. Koulutukseltasi olet RI tai DI. Käytät ammattimaisesti AutoCad tai Tekla Struktures –ohjelmistoja. 3D –mallinnuksen ja FEM –laskennan osaaminen on sinulle eduksesi. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomen kielellä, etua on englannin kielestä. Sinulla tulee olla B-ajokortti ja mahdollisuus auton käyttöön. Tartut toimeen ja haluat oppia uutta. Työtehtävä vaatii myös tarkkuutta, rennolla otteella.

Tarjojamme sinulle:

Luotettavan ja vakaan työyhteisön , mukavat työkaverit ja mielenkiintoiset asiakasprojektit. Työaikasi on virastoaika, mutta työajassa voit myös joustaa.  Palkkasi on ylempien toimihenkilöiden TES:in mukaisesti. Työpaikan voit valita Vantaalta tai Nummelasta. Tässä työssä pystyt kehittämään monipuolisesti osaamistasi. Koulutamme henkilökuntaamme tarpeen mukaan eri ohjelmistojen käyttöön.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille hakemuksesi 7.11.2019 mennessä osoitteeseen tarja.miettinen@jobinno.com TAI jouni.sutka@jobinno.com. Liitä hakemukseesi CV:si, työnäytteesi ja suosittelijasi. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jobinno Oy:n partner Tarja Miettinen, puh: 044-766 4141.

Koski Consulting?

Koski Consulting Oy on rakennesuunnittelua ja konsulttipalveluja tarjoava yritys. Koski Consulting Oy palvelee omakotirakentajia, rakennusliikkeitä, perustusurakoitsijoita, taloyhtiöitä sekä isännöitsijöitä. Pääasialliset tuotteet ovat omakotitalojen, rivitalojen, kerrostalojen, vapaa-ajanasuntojen sekä teollisuushallien rakennesuunnitelmien laadinta (mm. erilaiset selvitykset, asiantuntijalausunnot) sekä lujuuslaskennat. Rakennesuunnittelun asiantuntemuksemme perustuu yli 20 vuoden kokemukseen sekä laajaan yhteistyöverkostoon. Autamme myös vastaavan työnjohtajan, pääsuunnittelijan ja muiden erityissuunnittelijoiden (LVIS) hankkimisessa.