Rekrytointipalvelut

Rekrytointi

Osaava ja motivoitunut henkilöstö on organisaation strateginen voimavara. Jobinno auttaa yritystäsi vahvistumaan ammattitaitoisesti ja tehokkaasti hoidetun rekrytoinnin avulla. Hyvin hoidettu rekrytointiprosessi kasvattaa positiivista yritys- ja työnantajakuvaa sekä vahvistaa hyvää työnhakijakokemusta.

Ymmärrämme, että työn vaatimien kriteerien lisäksi yritykset etsivät organisaatioonsa oikeanlaista persoonaa. Osaamista voi useinmiten lisätä, mutta työntekijän persoonallisuutta on mahdoton muuttaa. Me Jobinnolla pyrimmekin aina löytämään myös työyhteisöönne mahdollisimman hyvin istuvan palasen.Onnistunut rekrytointi voi usein vaatia yhteistyötä yrityksen eri tasojen osaajien kanssa. Tärkeää on määritellä rekrytoinnin tavoitteet ja aikataulut, jonka jälkeen alkaa itse työntekijöiden haku. Vastaamme työnhaun ilmoituksista ja haastatteluista. Näiden pohjalta analysoimme hakijat ja polutamme teille kaikista potentiaalisimmat ehdokkaat. Tarvittaessa tuemme yritystäsi myös valituksen henkilön työsuhteen aloituksessa ja perehdyttämisessä. Onnistunut rekrytointi vaatii aina kokeneet ja osaavat rekrytoijat. Jobinnon rekrytoijilla on pitkä ja laaja-alainen osaaminen kaikissa rekrytoinnin eri vaiheissa.

Jobinno voi auttaa yritystäsi myös strategisen henkilöstösuunnittelun parissa. Laadukkaan työhyvinvoinnin avulla henkilöstö saavuttaa usein liiketoiminnan tavoitteet aiempaa paremmin. Apuna tässä toiminnassa on myös henkilöstön osaamisen kehittäminen. Työhyvinvointi onkin aina kokonaisvaltainen prosessi, jossa myös osaamisen kehittäminen ja sen laadukas ylläpito ovat tärkeitä palasia. Lisäksi voimme auttaa yritystäsi näiden henkilöstö- ja osaamistarpeiden kartoituksessa, peilaten niitä liiketoiminnan tavoitteisiin.