Työllisyyspalvelut

Onnistunut työttömien työnhakijoiden polutus kohti uutta uraa vaatii erinomaiset yhteistyöverkostot, osaavat valmentajat sekä huippunsa hiotut polutus -ja valmennusmallit. Näistä elementeistä koostuvat Jobinnon laadukkaat valmennuspalvelut. Olemme onnistuneet erinomaisin tuloksin johtamaan työttömiä kohti uutta uraa yhteistyössä Helsingin Ura-instituutin kanssa. Mittavat yhteistyöverkostot sekä yritys- että koulutussektoreilla ja julkisella puolella ovat onnistumisen tae. 

Jobinno toimii tiiviissä yhteistyössä Helsingin Ura-instituutin kanssa. Osallistumme pääkaupunkiseudulla TE-palveluiden Työ- ja Urapolku -valmennusten toteuttamiseen. Vuoden 2019 alusta alkaneet valmennukset ovat tuottaneet erinomaista tulosta. Valtaosa valmennuksiimme osallistuneista työttömistä työnhakijoista on löytänyt uusia polkuja joko työ- tai koulutuspaikkojen muodossa.  

Työtön työnhakija, mikäli olet kiinnostunut polkuvalmennukseen osallistumisesta ja asut pk-seudulla, ota yhteys TE-toimistoosi ja hakeudu Helsingin Ura-instituutin polkuvalmennusten pariin. Näin pääsemme yhdessä etsimään juuri sinulle sopivaa polkua kohti toivottua uraa. Lisätietoja Työ- ja Ura-polkuvalmennuksista löydät TE-toimiston sivuilta: https://toimistot.te-palvelut.fi/uusimaa/tyopolku-ja-urapolku 

Yhteistyössä Helsingin Ura-instituutin kanssa kehitetty polkuvalmennus – malli tuottaa työllisyyden kasvua myös kuntatasolla. Polkuvalmennuksemme on tuonut suurta hyötyä mm. Helsingille, Espoolle sekä Vantaalle työttömyyden laskun muodossa. 

Toteutamme myös yksityisille yrityksille outplacement- palvelua, jossa edistämme irtisanottavien työntekijöiden mahdollisuuksia löytää uusia työpaikkoja. Tällä palvelumallilla helpotamme sekä yritysten että irtisanottavien henkilöiden tulevaa epävarmuutta ja olemme mukana toteuttamassa yhteiskuntavastuuta yhdessä outplacementin valitsevan yrityksen kanssa. Outplacementistä kiinnostunut taho; olethan suoraan yhteydessä meihin niin räätälöimme juuri teidän organisaatiollenne parhaiten istuvan uudelleenpolutusmallin.