Rekrytoi avoimesti tai piilossa

Autamme rekrytoinneissasi. Avullamme yrityksesi saa oikeat tekijät ammattitaitoisesti ja tehokkaasti hoidetun rekrytointiprosessin avulla. Hyvin hoidettu rekrytointiprosessi kasvattaa positiivista yritys- ja työnantajakuvaa sekä vahvistaa hyvää työnhakijakokemusta. Lisäksi ulkoistamalla rekrytoinnin Jobinnolle, yritys kykenee keskittymään ydintoimintoihinsa tehokkaasti.

Työn vaatimien kriteerien lisäksi yritykset etsivät työyhteisöönsä oikeanlaista persoonaa. Osaamista voi useimmiten lisätä, mutta työntekijän persoonallisuutta on mahdoton muuttaa. Me Jobinnolla pyrimmekin löytämään myös työyhteisöönne mahdollisimman hyvin istuvan työntekijän.

Lyhyt tai pitkäaikainen rekrytointiapu

Yrittäjä ja yritys, kaipaatko yhtä työntekijää? Tai pidempi aikaista rekrytointiapua? Etsimme yrityksesi tarvitseman osaajan tai osaajat valintasi mukaan yksittäisenä rekrytointitoimeksiantona tai jatkuvana rekrytointipalveluna. Jobinnolla on kokemusta eri toimialoista ja osaajaprofiileista, ympäri Suomea ja kansainvälisesti.

Miten rekrytointi etenee?

Kun teemme rekrytointisopimuksen, ensimmäisenä rekrytointiprosessissa on tärkeää määritellä yrityksesi henkilöstötarpeen tavoitteet; rekrytoinnin tavoitteet ja aikataulut sekä työntekijän ominaisuudet, jonka jälkeen alkaa itse työntekijöiden haku. Vastaamme työnhaun ilmoituksista ja haastatteluista, kuten myös referenssien tarkistamisesta. Näiden pohjalta analysoimme hakijat ja lähetämme yrityksille henkilöstötarpeen täyttävät työntekijät. Tarvittaessa autamme myös yrityksen sisäisissä yksilö- tai ryhmähaastatteluissa.

Headhunting eli suorahaku (piilorekrytointi) sopii tilanteisiin, jolloin yrityksesi ei halua työpaikkailmoitusta näkyville, mutta tarvitsee työntekijän. Laajan työnhakijapoolimme ja headhunttauksen avulla olemme menestyksekkäästi löytäneet asiakkaillemme nopeallakin aikataululla heidän tarvitsemansa työntekijän.

Onnistunut rekrytointi vaatii aina kokeneet ja osaavat rekrytoijat. Jobinnon rekrytoijilla on pitkä ja laaja-alainen osaaminen kaikissa rekrytoinnin eri vaiheissa ja eri toimialoilta, myös julkiselta sektorilta.

Jos haluat itse etsiä työnhakijoita, tutustu Työvoima.fi:n. Työvoima.fissä voit selata työnhakijoita ilmaiseksi. Tätä kautta uuden työntekijän rekrytointi on todella edullista!

Autamme rekrytoinneissa

Jobinno auttaa sinua rekrytoinneissa ja julkisen rahoituksen haussa.

Keskitä rekrytoinnit ammattilaisrekrytoijan hoitoon. Onpa ongelmana osaajien löytämisen vaikeus, rekrytoinnin resurssien tai osaamisen puute, tarjoamme rekrytointipalvelut, joilla haasteet ratkaistaan. Jobinno auttaa. Kiinnostuitko? Ota meihin yhteys info@jobinno.fi. Mielellämme vastaamme kysymyksiisi.