TYÖLLISTÄ TAIDOLLA – maksuton rekrytointikonsultointi pienyrittäjille

Työllistä taidolla -palvelu tarjoaa koko Suomen alueella alle 5 hengen tai alle 5 vuoden ikäisille yrityksille ilmaiseksi asiantuntijaneuvontaa ja konsultointia yritysten kasvun ja rekrytoinnin tueksi. Tämä ilmainen palvelu toteutetaan yhteistyössä ELY -keskuksen, Helsingin Ura-instituutin, ja TE-palveluiden kanssa.

Tukea ja apua esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin:

  • Onko yritykselläni mahdollisuutta kasvaa, kehittyä ja työllistää?
  • Mitä taloudellista tukea on saatavilla työntekijän palkkaamiseen?
  • Alalla on työvoimapula. Miten löydän työntekijän?
  • Mistä löydän työntekijän?
  • Millaisen työntekijän tarvitsen?
  • En ole koskaan ollut työnantajana. Mitä minun tulee tehdä? Tarvitsen työntekijän.
  • Miten luoda hyvä työpaikkailmoitus?
  • Mikä on työkokeilu, TEO ja palkkatuki?

Palvelua kaikille toimialoille, koko Suomeen

Työllistä taidolla -palvelu on tarjolla kaikkien toimialojen pienyrittäjille koko Suomen laajuudella. Autamme juuri sinun yrityksesi tilanteeseen, näkymiin ja rekrytoinnin vaiheisiin.

Prosessi ja kesto

Palvelu sisältää yrityksesi tarpeiden ja mahdollisuuksien kartoituksen, henkilökohtaisen neuvonnan ja loppusparrauksen. Laadimme kanssasi konkreettisen suunnitelman yrityksesi rekrytoinnin ja kasvun toteuttamiseksi. Saat käyttöösi ilmaiseksi puolen vuoden ajan Työvoima.fi -palvelun. Lisäksi pääset mukaan isoon tietopakettiimme työnantajuudesta eri näkökulmista sekä kasvun mahdollisuuksista. Palvelu räätälöidään kestoltaan ja sisällöltään yrityksesi tarpeiden ja toiveiden mukaiseksi.

Palveluvaihtoehtoina on Teams-videoneuvottelu, puhelinpalvelu tai lähitapaaminen toimitiloissamme Business Park Pitäjämäen Voltissa, osoite Hiomotie 32, 00380 Helsinki. Voimme myös tulla yritykseesi paikan päälle.

ILMOITTAUDU MUKAAN!

Mukaan ilmoittautuminen tapahtuu TE-palveluiden hakemuslinkin kautta. Huom! Valitse palveluntuottajaksi Helsingin Ura-instituutti!

Linkin löydät myös tästä: https://link.webropolsurveys.com/S/8A3BA3ABBD73C0F2.