Lähetä hakemus

TYÖLLISTÄ TAIDOLLA – maksuton rekrytointikonsultointi pienyrittäjille

Työllistä taidolla -palvelu tarjoaa pieniyrityksille asiantuntijaneuvontaa ja konsultointia pienyritysten kasvun ja rekrytoinnin tueksi. Tämä ilmainen palvelu toteutetaan yhteistyössä Helsingin Ura-instituutin, Uudenmaan ELY -keskuksen ja Uudenmaan TE-palveluiden kanssa.

Tukea ja apua esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin:

  • Onko yritykselläni mahdollisuutta kasvaa, kehittyä ja työllistää?
  • Mitä täytyy ottaa huomioon, kun rekrytoi?
  • Mitä taloudellista tukea on saatavilla työntekijän palkkaamiseen?
  • Alalla on työvoimapula. Miten löydän työntekijän?
  • Mistä löydän työntekijän?
  • Millaisen työntekijän tarvitsen?

Palvelua kaikille toimialoille, koko Suomeen

Työllistä taidolla -palvelu on tarjolla kaikkien toimialojen pienyrittäjille ja koko Suomen laajuudella. Kokeneilta asiantuntijoiltamme löytyy näkökulmaa juuri sinun yrityksesi tilanteeseen, näkymiin ja rekrytoinnin vaiheisiin.

Prosessi ja kesto

Palvelu sisältää yrityksesi tarpeiden ja mahdollisuuksien kartoituksen, henkilökohtaisen neuvonnan ja loppusparrauksen. Laadimme kanssasi konkreettisen suunnitelman yrityksesi rekrytoinnin ja kasvun toteuttamiseksi. Palvelu räätälöidään kestoltaan ja sisällöltään yrityksesi tarpeiden ja toiveiden mukaiseksi.

Palveluvaihtoehtoina on Teams-videoneuvottelu, puhelinpalvelu tai lähitapaaminen toimitiloissamme Business Park Pitäjämäen Voltissa, osoite Hiomotie 32, 00380 Helsinki. Voimme myös tulla yritykseesi paikan päälle.

ILMOITTAUDU MUKAAN!

Mukaan ilmoittautuminen tapahtuu TE-palveluiden hakemuslinkin kautta. Huom! Valitse palveluntuottajaksi Helsingin Ura-instituutti!

Linkin löydät myös tästä: https://link.webropolsurveys.com/S/8A3BA3ABBD73C0F2.