Lähetä hakemus

Rekrytointi ja headhunting

Jobinno auttaa yritystäsi vahvistumaan ammattitaitoisesti ja tehokkaasti hoidetun rekrytointiprosessin avulla. Hyvin hoidettu rekrytointiprosessi kasvattaa positiivista yritys- ja työnantajakuvaa sekä vahvistaa hyvää työnhakijakokemusta. Lisäksi ulkoistamalla rekrytoinnin Jobinnolle, yritys kykenee keskittymään ydintoimintoihinsa tehokkaasti.

Työn vaatimien kriteerien lisäksi yritykset etsivät organisaatioonsa oikeanlaista persoonaa. Osaamista voi useinmiten lisätä, mutta työntekijän persoonallisuutta on mahdoton muuttaa. Me Jobinnolla pyrimmekin aina löytämään myös työyhteisöönne mahdollisimman hyvin istuvan tekijän.

Rekrytointiprosessissa on tärkeää määritellä henkilöstötarpeen tavoitteet; rekrytoinnin tavoitteet ja aikataulut, jonka jälkeen alkaa itse työntekijöiden haku. Vastaamme työnhaun ilmoituksista ja haastatteluista, kuten myös referenssien tarkistamisesta. Näiden pohjalta analysoimme hakijat ja polutamme yrityksille mahdolliset työntekijät.

Headhunting eli suorahaku sopii tilanteisiin, jolloin yrityksesi ei halua työpaikkailmoitusta näkyville, mutta tarvitsee työntekijän. Laajan työnhakijapoolimme ja headhunttauksen avulla olemme menestyksekkäästi löytäneet asiakkaillemme nopeallakin aikataulull heidän tarvitsemansa työntekijän.

Tarvittaessa tuemme yritystäsi myös rekrytoidun henkilön työsuhteen aloituksessa ja perehdyttämisessä. Lisäksi Jobinno voi auttaa yritystä myös strategisen henkilöstösuunnittelun parissa. Osaava ja motivoitunut sekä oikeakokoinen henkilöstö on organisaation strateginen voimavara.

Onnistunut rekrytointi vaatii aina kokeneet ja osaavat rekrytoijat. Jobinnon rekrytoijilla on pitkä ja laaja-alainen osaaminen kaikissa rekrytoinnin eri vaiheissa.