Toimistosihteeri

Etsimme asiakasyhteistyöyrityksellemme osa-aikaista toimistosihteeriä.

Helsingissä sijaitseva LVI -alan yritys tarvitsee toimiston juoksevien asioiden hoitoon toimistosihteeria ensin puolipäiväiseksi ja syksyllä kokopäiväiseksi työntekijäksi. Työtehtävät sisältävät mm. puhelimen ja asiakaspalvelun hoitaminen, tilausten vastaanotto, laskujen teko ja lähettäminen sekä yleiset toimiston asiat.

Olet asiakaspalveleva ja sinulla on hieman kokemusta toimistosihteerin työstä. Tartut rohkeasti asioihin. Työ vaatii sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sekä suosittelijasi tiedot osoitteella jens.kirkland@jobinno.com tai tarja.miettinen@jobinno.com 4.3.2020 mennessä. Työ täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Jobinno Oy on kasvava rekrytointipalveluihin ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen erikoistunut yritys. Palvelumme sisältävät rekrytoinnin, koulutuksen ja työllisyyspalvelut. Panostamme jatkuvasti sekä oman toimintamme että koko toimialan jatkuvaan kehittämiseen. Tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen perustuvia asiakassuhteita.