Lähetä hakemus
  • B2b -myyntineuvottelija
  • Etelä- ja Keski-Suomi
  • Kokoaikainen
  • 5.11.2021
Yhteyshenkilö:
Tarja Miettinen

Puh:
0447664141

Sähköposti:
tarja.miettinen@jobinno.fi

Osoite:
B2b -myyntineuvottelija, Etelä- ja Keski-Suomi

Me Jobinnolla etsimme asiakkaallemme RespaSolutions Oy:lle b2b -myyntineuvottelijaa RespaSolutions Respa -palvelulle myyntialueena Etelä- ja Keski-Suomi.

Mikä on Respa?

RespaSolutions Respa on yritysten aulassa toimiva vierailijoiden rekisteröitymispalvelu. Siihen liittyvät toiminnallisuudet, kuten esimerkiksi vierailijakortin tulostus, isännän kutsuminen, salassapitoon liittyvät muodollisuudet yms. Henkilöt kirjautuvat sujuvasti, paperittomasti ja turvallisesti tyylikkään näyttöpäätteen avulla yrityksen vierailijoiksi. Vierailijan tiedot ovat välittömästi aula- ja muun yritysturvallisuushenkilöstön käytettävissä.

Vauhdikkaasti kasvavaan tehtävääsi kuuluu etsiä palvelullemme uusia yritysasiakkaita, määritellä heidän tarpeensa ja laatia siihen ratkaisu asiantuntijoidemme avustuksella.

Odotamme sinulta

Omaat aiempaa kokemusta myynnistä ja/tai asiakaspalvelusta. Pidät ihmisten tapaamisista ja kontaktoinneista. Luot helposti uusia asiakkuuksia. Sinulla on toiminimi tai yritys. Olet valmis matkustamaan Uudenmaan alueella ja sinulla on ajokortti ja auto. Lisäksi vaadimme sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää asennetta työntekoon.

Tarjoamme sinulle

Pohjapalkan lisäksi voit saavuttaa erittäin motivoivan tulospalkkion. Koulutamme ja perehdytämme sinut tehtävänkuvaan. Osaamisesi kehittyessä saat mahdollisuuden laajentaa tehtävänkuvaasi kattamaan kaikki edustamamme palvelut. Onnistuessasi kannustamme sinua luomaan oman urapolkusi RespaSolutionsilla!

Hae nyt

Lähetä hakemuksesi ja cv:si tarja.miettinen@jobinno.fi tai jouni.sutka@jobinno.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Toimi nopeasti ja nappaa paikkasi!

Keitä olemme?

RespaSolutions Oy

RespaSolutions Oy on varsin nuori, vuonna 2018 perustettu, avainhenkilöiden 100%:sti omistava yritys. Olemme kehittyvä ja osaamiseen panostava toimija, joka tarjoaa yrityksille, toimialaan tai kokoon katsomatta, monipuolisia asiakasviestinnän ja markkinoinnin ratkaisuja. Palveluitamme ovat mm. uutiskirjeet, kampanjasivut, liidien keräämiseen- tai tapahtumien järjestämiseen liittyvät palvelut sekä uusimpana myös erilaiset infonäyttö- ratkaisut.

Jobinno Oy

Jobinno on kasvava rekrytointipalveluihin ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen erikoistunut yritys. Palvelumme sisältävät rekrytoinnin ja uravalmennuksen lisäksi uuden rekrytointisovelluksen Työvoima.fi:n. Panostamme jatkuvasti sekä oman toimintamme että koko toimialan jatkuvaan kehittämiseen. Tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen perustuvia asiakassuhteita.