Lähetä hakemus
 • IT Tuki- ja turvallisuusteknikko
 • Uusimaa
 • Vakituinen
 • 4.2.2022

 • Uusimmat työpaikat
 • Yhteyshenkilö:
  Jouni Sutka

  Puh:

  Sähköposti:
  jouni.sutka@jobinno.fi

  Osoite:
  IT Tuki- ja turvallisuusteknikko

  Etsimme IT Tuki- ja turvallisuusteknikkoa asiakkaallemme Kultajouselle.

  Kultajousi on Suomen suurin muodikkaisiin koruihin ja kelloihin keskittyvä koko Suomen kattava vähittäiskauppaketju. Kultajousi on myös osa Pohjoismaiden suurinta koru- ja kelloalan konsernia, jolla on yhteensä n. 300 myymälää. Vuosien ajan Kultajousi on palkittu Asiakastiedon ”Suomen vahvimmat” -sertifikaatilla, kuten myös Balance Consultingin ”Menestyneimmät” -palkinnolla.

  Työssäsi toimit teknisessä it-tuessa. Työhösi kuuluu mm. seuraavaa:

  1) Tekninen tuki – Myymälöiden it-toiminnan tukeminen päivittäisissä ongelmissa (myyntipisteet, tulostimet, tarratulostimet, kuittitulostimet, verkko-ongelmat, AX, MS Office, myymälätili). Asiakaspalvelu ja ohjeistus.

  2) Myymälän / toimiston tekninen turvallisuus – Kameroiden asetukset ja kaupan yhteydenottolinjat, tekniseen turvallisuuteen liittyvät hankinnat, toiminta Securitaksen yhteyshenkilönä.

  3) Myymälöiden tilien sulkeminen / uuden myymälän myyntipisteen perustaminen – Uuden myymälän avaamisen ja kaupan sulkemisen vaiheittaisten menettelyjen noudattaminen

  4) Microsoft Dynamics AX 2012, Active Directory – AX -tukihenkilö; kauppojen luominen, myymälän käyttäjätilien Active Directory: tilien luominen, salasanojen nollaaminen, ad-tuen yleinen tuki. Ohjelmistolisenssien ylläpito.

  5) IT-hankinta myymälöihin ja toimistoon – OfficePC:t, tulostimet, verkkokaapelit, näytöt, kuulokkeet, näppäimistöt,  myymälöiden tulostimet, tarratulostimet, tulostinmusteet, kuittitulostimet, matkapuhelimet.

  6) Asennukset – Office PC- ja tulostinasennukset, myyntipisteasennukset.

  Mitä odotamme sinulta?

  Sinulla on useamman vuoden, vähintään 3 vuoden, ajankohtaista kokemusta edellä mainitusta töistä. Lisäksi sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus.

  Olet luonteeltasi avoin ja positiivinen asiakaspalvelija. Tulet sujuvasti toimeen suullisesti ja kirjallisesti suomen ja englannin kielellä, ruotsin kielestä on suurta etua.

  Vakituinen työpaikka sijaitsee Uudellamaalla. Sinulla on myös oltava mahdollisuus työskennellä etänä. Tarvittaessa olet valmis turvallisuusselvitykseen.

  Hae nyt!

  Lähetä hakemuksesi yhdessä CV:si ja palkkapyyntösi kera 4.2.2022 mennessä osoitteeseen jouni.sutka@jobinno.fi tai tarja.miettinen@jobinno.fi.  Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

  Keitä olemme?

  Kultajousi on Suomen suurin muodikkaisiin koruihin ja kelloihin keskittyvä koko Suomen kattava vähittäiskauppaketju. Se kuuluu Pohjoismaiseen koru- ja kelloalan konserniin, joka omistaa Kultajousen lisäksi sisarketjut Ruotsissa, Pohjoismaisen liike- ja arvolahjoihin keskittyvän yritysmyyntiyksikön sekä luksustason erikoismyymälöitä. Konsernin myymälälukumäärä on noin 260, liikevaihto ylittää 160 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 1700 työntekijää. Kultajousi on aidosti ketjumaisesti toimiva yritys ja kaikki 74 Kultajousi-myymälää ovat ketjun omistuksessa.

  Jobinno Oy:n palvelut sisältävät rekrytoinnin, uravalmennuksen ja työnhaun sovelluksen Työvoima.fi:n (www.tyovoima.fi). Panostamme jatkuvasti sekä oman toimintamme että koko toimialan jatkuvaan kehittämiseen. Tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen perustuvia asiakassuhteita. Jobinno on 100%:sti suomalainen yritys.