Lähetä hakemus
 • Kiinteistönvälittäjä/myyntineuvottelija
 • Vantaa
 • Sovittavissa
 • Jatkuvasti

 • Uusimmat työpaikat
 • Yhteyshenkilö:
  Jouni Sutka

  Puh:

  Sähköposti:
  jouni.sutka@jobinno.fi

  Osoite:
  Hiomotie 32, Helsinki
  Jatkuva haku: Kiinteistönvälittäjät/myyntineuvottelijat, RE/MAX Parhaat Kodit LKV, Vantaa

  Me Jobinnolla etsimme asiakkaallemme RE/MAX Parhaat kodit LKV:lle erinomaisen asenteen omaavia kokeneempia kiinteistönvälittäjiä sekä kiinteistönvälitysalalle haluavia uusia kykyjä. Tarjoamme erittäin kannustavan palkkausmallin lisäksi käyttöösi poikkeuksellisen menestyskonseptin ja maailman suurimman kiinteistönvälitysketjun vankan tuen. Meillä ei ole ikäsyrjintää; nuorin välittäjämme Suomessa on 18-vuotias ja varttunein yli 70-vuotias. Asenne on se, joka ratkaisee! Hae siis rohkeasti!

  Arvostamme:

  – Halua ja motivaatiota olla paras tekemässäsi työssä
  – Ahkeraa, reipasta ja periksi antamatonta otetta työhön sekä tahtoa kehittyä jatkuvasti myynnin ja kiinteistönvälityksen parissa
  – Palveluhalukkuutta
  – Yrittäjähenkisyyttä ja kykyä ottaa vastuuta omista tekemisistä
  – Positiivista asennetta
  – Oma auto on välttämätön työssä

  Tarjoamme sinulle:

  – Kannustavan työilmapiirin sekä viihtyisän työympäristön
  – Alan palkitsevimman palkkauksen
  – Mahdollisuuden kehittyä myyntityössä ja tulla kiinteistönvälitysalan ammattilaiseksi
  – Huippumodernit työkalut välitystyön tekemiseen
  – Mielenkiintoisen työtehtävän tavoitehakuisessa ja energisessä työyhteisössä
  – Kattavan ja jatkuvan koulutuksen taitojesi kehittämiseen
  – Kansainvälisen ketjun tarjoamat mahdollisuudet
  – Mahdollisuuden toimia yrittäjyyden lisäksi myös ilman omaa yritystä.
  – Mahdollisuuden suorittaa laajasti alan tutkinnot mm. Kiinteistönvälityksen osaamisala, Liiketoiminnan ammattitutkinto (KiLAT), LKV-tutkinto, Uudiskohdemestari (NHS) sekä Kiinteistöarviointimestari (PVS)

  REMAX on maailman suurin kiinteistövälitysketju, joka toimii lähes 50 vuoden kokemuksella 110 maassa ja yli 135 000 välittäjän vahvuudella. REMAX on markkinajohtaja 12 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. REMAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa. Suomessa ensimmäinen REMAX-toimisto avattiin 2006. Tällä hetkellä REMAXilla on Suomessa lähes 400 välittäjää 25:llä eri paikkakunnalla ja välittäjämäärä on voimakkaassa kasvussa.

  REMAX on kehittänyt vahvat valmennusohjelmat välittäjille ja yrittäjille, jotta nämä voivat kehittyä omassa työssään ja tarjota parhaan mahdollisen avun asiakkaalle. Kaikkien välittäjien koulutukseen, niin uusien kuin kokeneidenkin, keskitytään jatkuvasti. Oman koulutuksen lisäksi kaikki REMAX-välittäjät suorittavat mahdollisimman laajasti Suomessa olevat kiinteistönvälitysalan tutkinnot.

  Kiinnostuitko?

  Lähetä CV:si, hakemuksesi sekä suosittelijasi Jouni Sutkalle osoitteeseen jouni.sutka@jobinno.fi. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.