Lähetä hakemus
 • Jatkuva

 • Uusimmat työpaikat
 • Yhteyshenkilö:
  Tarja Miettinen

  Puh:
  0447664143

  Sähköposti:
  tarja.miettinen@jobinno.fi

  Osoite:
  Hiomotie 32
  Kiinteistövälittäjä

  Oletko kokenut kiinteistönvälittäjä tai oletko ollut vasta jonkin aikaa alalla ja tahdot urallesi potkua sekä mahdollisuutta parhaaseen menestymiseen? Tai oletko myyntitykki, joka etsii uutta toimialaa?

  Etsimme asiakkaallemme Lohjan ja sen lähiseuduille yhtä tai useampaa kiinteistönvälittäjää, jolla on LKV -tutkinto ja/tai myyntineuvottelijaa, jolla on jo myynti- ja asiakaskokemusta. Asiakkaamme arvostaa LKV -tutkinnon lisäksi kaikkia alan koulutuksia (esim. KiAT, KiLAT, KED, YKV, AKA), mutta on myös valmis kouluttamaan sinut tähän vaativaan sekä myös palkitsevaan työhön. Asenne on se, joka ratkaisee!

  Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluvat mm. asiakastapaamiset, kohteisiin tutustuminen sekä niiden hinta-arviot ja esittelyt, aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin ja toimistotyö. Työsi aloittaminen helpottuu, sillä sinulla on mahdollisuus saada valmiita asiakkuuksia hoitoosi. Työnkuvaasi kuuluu myös uusiasiakashankinta.

  Mitä asiakkaamme odottaa?

  Myyntikokemuksen ja mahdollisen LKV -tutkinnon lisäksi olet ehdottoman rehellinen, yhteistyöhalukas, tsemppaava luonne ja oppimishaluinen sekä eteenpäin pyrkivä. Olet luonteenomaisesti yrittäjähenkinen ja kannat vastuun omista tekemisistäsi. Kaikessa toiminnassasi olet aktiivinen ja ihmisläheinen; hoidat asiakastapaamiset kaupan mahdollisuuksina myyjille, ostajille ja sinulle itsellesi. Sinulla on auto ja ajokortti. Jos sinulla ei ole LKV -tutkintoa, olet valmis suorittamaan sen. Mahdollisesti sinulla on kokemusta kiinteistö- ja asuntomyynnin termistöstä ja käytänteistä.

  Mitä asiakkaamme tarjoaa?

  Tässä työssä takanasi on vahvan ja kehittyvän yrityksen tuki ja kivat työkaverit. Sinulla on todellinen mahdollisuus kehittyä, kehittää ja kouluttautua. Ydintoiminta-alue on laajasti Lohja ja myös Veikkola, Vihti, Nummela, Raasepori ja Siuntio. Palkkausvaihtoehtoja on erilaisia.

  Kiinnostuitko tehtävästä?

  Lähetä hakemuksesi, CV:si sekä suosittelijasi tiedot osoitteeseen tarja.miettinen@jobinno.fi tai jouni.sutka@jobinno.fi.

  Keitä olemme?

  Jobinno on kasvava rekrytointipalveluihin ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen erikoistunut yritys. Palvelumme sisältävät rekrytoinnin, koulutuksen ja työllisyyspalvelut. Panostamme jatkuvasti sekä oman toimintamme että koko toimialan jatkuvaan kehittämiseen. Tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen perustuvia asiakassuhteita.