Lähetä hakemus
 • Projektipäällikkö salkkuraportti -tiimiin
 • Helsinki
 • Määräaikainen
 • 11.4. mennessä

 • Uusimmat työpaikat
 • Yhteyshenkilö:
  Tarja Miettinen

  Puh:

  Sähköposti:
  tarja.miettinen@jobinno.fi

  Osoite:
  Helsinki
  Projektipäällikkö salkkuraportti -tiimiin

  Etsimme asiakkaallemme Projektipäällikköä salkkuraportti-tiimiin (Midas) Helsinkiin.

  Tehtäväsi on vastata salkkuraportointi -tiimistä, sekä ihmisistä että tavoitteista. Tulet työskentelemään varallisuudenhoidon uudistamishankkeen Midaksen Release 3:n parissa; se kattaa  rahastojen ja niihin liittyvien prosessien siirron FNZ:lle.

  Mitä odotamme? 

  Sinulla on hyvät koordinaatio- ja projektinhallinnan taidot. Olet luontainen verkostoituja. Hallitset kollaboraatiovälineet. Sinulla on kokemusta verkkopalvelujen kehittämisestä. Omaat varallisuudenhoidon, tai finanssialan kokemusta tai kokemusta vastaavista tehtävistä pankkialalta. Kommunikoit ja kirjoitat sujavasti suomeksi ja englanniksi.

  Työ alkaa mahdollisimman pian, toivomuksena on huhtikuun 2021 aikana. Työtehtävä on määräaikainen, kesto on vuosi (1) aloituspäivästä. Työskentelet Helsingin Vallilassa tai etänä koronarajoitusten mukaisesti. Hakevan henkilön on tarvittaessa suostuttava turvataustaselvityksiin.

  Kiinnostuitko tehtävästä?

  Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen, CV:si sekä suosittelijasi tiedot 11.4.2021 mennessä osoitteeseen tarja.miettinen@jobinno.fi tai jouni.sutka@jobinno.fi.

  Keitä olemme?

  Jobinno on kasvava rekrytointipalveluihin ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen erikoistunut yritys. Palvelumme sisältävät rekrytoinnin ja uravalmennuksen lisäksi uude rekrytointisovelluksen Työvoima.fi:n. Panostamme jatkuvasti sekä oman toimintamme että koko toimialan jatkuvaan kehittämiseen. Tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen perustuvia asiakassuhteita.