Lähetä hakemus

 • Uusimmat työpaikat
 • Yhteyshenkilö:
  Tarja Miettinen

  Puh:
  0447664141

  Sähköposti:
  tarja.miettinen@jobinno.fi

  Osoite:
  Rakennesuunnittelija

  Rakennesuunnittelija, Nummela tai Vantaa

  Me Jobinnolla etsimme asiakkaallemme Koski Consulting Oy:lle rakennesuunnittelijaa. Työpisteesi tulee sijaitsemaan joko Vantaalla tai Nummelassa, toiveesi mukaisesti.

  Työssäsi toimit rakenne- ja elementtisuunnittelun tehtävissä projekteissa; vastaat sekä itsenäisesti tehtävistä että toimit yhdessä 5 hengen tiimin kanssa. Suunnittelukohteet ovat moninaiset ja sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Pääset mukaan suunnittelutyön koko elinkaareen. Työhösi kuuluu myös asiakaskontaktoinnit. Tässä tehtävässä pääse mukaan monipuolisiin tehtäviin.

  Odotamme sinulta:

  Pidät asiakkaiden kanssa työskentelystä ja tulet toimeen ihmisten kanssa. Työkokemusta sinulla on alan tehtävistä 1-3 vuoden ajalta. Koulutukseltasi olet RI tai DI. Käytät ammattimaisesti AutoCad tai Tekla Struktures -ohjelmistoja. 3D-mallinnuksen ja FEM-laskennan osaaminen eduksi. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomen kielellä, etua on englannin kielestä. Sinulla tulee olla B-ajokortti ja mahdollisuus auton käyttöön. Tartut toimeen ja haluat oppia uutta. Työtehtävä vaatii myös tarkkuutta, rennolla otteella.

  Tarjojamme sinulle:

  Luotettavan ja vakaan työyhteisön , mukavat työkaverit ja mielenkiintoiset asiakasprojektit. Työaikasi on virastoaika, mutta työajassa voit myös joustaa. Palkkasi on ylempien toimihenkilöiden TES:in mukaisesti. Työpaikan voit valita Vantaalta tai Nummelasta. Tässä työssä pystyt kehittämään monipuolisesti osaamistasi. Koulutamme henkilökuntaamme tarpeen mukaan eri ohjemistojen käyttöön.

  Kiinnostuitko?

  Lähetä meille hakemuksesi osoitteeseen tarja.miettinen@jobinno.fi . Liitä hakemukseesi CV:si, työnäytteesi ja suosittelijasi. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jobinno Oy:n partneri Tarja Miettinen, puh: 044-766 4141.

  Keitä olemme?

  Koski Consulting Oy on rakennesuunnittelua ja konsulttipalveluja tarjoava yritys. Koski Consulting Oy palvelee omakotirakentajia, rakennusliikkeitä, perustusurakoitsijoita, taloyhtiöitä sekä isännöitsijöitä. Pääasialliset tuotteet ovat omakotitalojen, rivitalojen, kerrostalojen, vapaa-ajanasuntojen sekä teollisuushallien rakennesuunnitelmien laadinta (mm. erilaiset selvitykset, asiantuntijalausunnot) sekä lujuuslaskennat. Rakennesuunnittelun asiantuntemuksemme perustuu yli 20 vuoden kokemukseen sekä laajaan yhteistyöverkostoon. Autamme myös vastaavan työnjohtajan, pääsuunnittelijan ja muiden erityissuunnittelijoiden (LVIS) hankkimisessa.

  Jobinno on monipuolinen rekrytointiin ja työn kehittämiseen erikoistunut yritys. Palvelumme sisältävät rekrytoinnin sekä koulutus- ja työllisyyspalvelut. Yritykset löytävät kauttamma helposti uusia osaavia tekijöitä. Me myös koulutamme ja valmennamme henkilöstöä entistä parempiin suorituksiin mm. myynnin ja asiakaspalvelun, sekä työhyvinvoinnin saralla. Työllisyyspalveluidemme avulla autamme työnhakijoita eteenpäin.