Lähetä hakemus
siistijä
  • Siistijä, kodit
  • Lohja, Karkkila, Nummela
  • Kokoaikainen
  • Kunnes sopiva henkilö löydetään
Yhteyshenkilö:
Tarja Miettinen

Puh:

Sähköposti:
tarja.miettinen@jobinno.fi

Osoite:
Siistijä kodintalouteen, Lohja-Nummela-Karkkila

Etsimme asiakkaallemme Eliot Siivouspalveluille kotisiistijää Lohja-Vihti-Karkkila -alueelle.

 

Kai me ollaan kiva työpaikka, kun työntekijät ovat olleet meillä pitkään, vaikka alalla tyypillisesti on kova vaihtuvuus. Töitä riittää, mutta pyrimme joustoon niin että jokaiselle on sopivasti hänelle mieluisia töitä ja kohteita. Haluamme olla avoin ja reilu työyhteisö”, näin kertoi yrittäjä Elina Långström.

 

Ja näin kertoi työntekijä, joka on työskennellyt 2 vuotta Eliot Siivouspalveluissa: ”Ei ole ikinä ollut näin mukavaa työparia (mukavia tyyppejä töissä)!”

Työsi

Työssäsi kotisiivouksen parissa vastaat kohteen imuroinnista, pintojen siistimisestä ja moppauksesta. Työhön voi kuulua myös muita kodinhoidollisia tehtäviä kuten mattojen tamppausta, silitystä tai ikkunoiden pesua. Työkohteet sijaitsevat Lohjan, Vihdin ja Karkkilan alueella. Työtehtävä on kokoaikainen.

Odotamme sinulta

Sinulla on vähintään 1-3 vuoden kokemus samankaltaisista tehtävistä. Olet luotettava ja täsmällinen. Teet työtä itsenäisesti ja tehokkaasti. Edellytämme ajokorttia. Suomen ja/tai englannin kielen taito katsotaan eduksi. Sinulla on myös hyvä fyysinen kunto.

Eliot Siivouspalvelut tarjoaa sinulle

Kokoaikaisen ja pitkäaikaisen työsuhteen. Saat myös työhönsä sitoutuneet ja pitkään alalla toimineet työkaverit. Miellyttävä työympäristö, ajanmukaiset työvälineet, työssä tarvittavan tuen sekä mukavat asiakkaat ovat myös asioita, missä Eliot Siivouspalvelu on erinomainen. Talon tavoille perehdytetään. Eliot Siivouspalvelulla viihdyt työssäsi. Palkkasi on Kiinteistöpalvelualojen TES:n mukainen tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen tarja.miettinen@jobinno.fi. Liitä hakemukseesi suosittelijasi. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä.