Lähetä hakemus
  • Siistijä, kotitaloudet
  • Espoo, Helsinki
  • Kokoaikainen
  • Kunnes sopiva löytyy
Yhteyshenkilö:
Tarja Miettinen

Puh:

Sähköposti:
tarja.miettinen@jobinno.fi

Osoite:
Siistijä, kotitaloudet, Espoo-Helsinki

Etsimme asiakkaallemme Eliot Siivouspalveluille kotisiistijää Espoo-Helsinki -alueelle.

”Kai me ollaan kiva työpaikka, kun työntekijät ovat olleet meillä pitkään, vaikka alalla tyypillisesti on kova vaihtuvuus. Töitä riittää, mutta pyrimme joustoon niin että jokaiselle on sopivasti hänelle mieluisia töitä ja kohteita. Haluamme olla avoin ja reilu työyhteisö”, näin kertoi yrittäjä Elina Långström.

Ja näin kertoi työntekijä, joka on työskennellyt 2 vuotta Eliot Siivouspalveluissa: ”Ei ole ikinä ollut näin mukavaa työparia (mukavia tyyppejä töissä)!”

Työsi

Työssäsi kotisiivouksen parissa vastaat kohteen imuroinnista, pintojen siistimisestä ja moppauksesta. Työhön voi kuulua myös muita kodinhoidollisia tehtäviä kuten mattojen tamppausta, silitystä tai ikkunoiden pesua. Työkohteet sijaitsevat Lohjan, Vihdin ja Karkkilan alueella. Työtehtävä on kokoaikainen.

Odotamme sinulta

Sinulla on vähintään 1-3 vuoden kokemus samankaltaisista tehtävistä. Olet luotettava ja täsmällinen. Teet työtä itsenäisesti ja tehokkaasti. Edellytämme ajokorttia. Suomen ja/tai englannin kielen taito katsotaan eduksi. Sinulla on myös hyvä fyysinen kunto.

Eliot Siivouspalvelut tarjoaa sinulle

Kokoaikaisen ja pitkäaikaisen työsuhteen. Saat myös työhönsä sitoutuneet ja pitkään alalla toimineet työkaverit. Miellyttävä työympäristö, ajanmukaiset työvälineet, työssä tarvittavan tuen sekä mukavat asiakkaat ovat myös asioita, missä Eliot Siivouspalvelu on erinomainen. Talon tavoille perehdytetään. Eliot Siivouspalvelulla viihdyt työssäsi. Palkkasi on Kiinteistöpalvelualojen TES:n mukainen tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen jouni.sutka@jobinno.fi tai tarja.miettinen@jobinno.fi. Liitä hakemukseesi suosittelijasi. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä.

Keitä olemme?

Kun haluat työhönsä sitoutuneen siivouspalvelu kotiisi tai yritykseen, ota yhteyttä Eliot Siivouspalveluun. Olemme helposti lähestyttävä ja helposti tavoitettava, laadukas siivousalan toimija. Tarjoamme yrityssiivousta ja kotisiivouspalvelua alueella Lohja, Vihti, Helsinki, Espoo, Kirkkonummi, Veikkola. Siivoamme tällä hetkellä säännöllisesti jo noin sadassa kohteessa. Olemme luotettava, joustava, tehokas, mutta silti hintakilpailukykyinen. Meitä on vaivatonta lähestyä ja meidät tavoittaa helposti. Haluamme siivoukseen luotettavuuden ja tuttuuden tunteen ja siksi käytämme samoissa kohteissa aina samaa siivousparia.

Jobinno on kasvava rekrytointipalveluihin ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen erikoistunut yritys. Palvelumme sisältävät rekrytoinnin, Työllistä Taidolla -rekrytointikonsultoinnin ja työnhaun sovelluksen Työvoima.fi:n (www.tyovoima.fi). Panostamme jatkuvasti sekä oman toimintamme että koko toimialan jatkuvaan kehittämiseen. Tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen perustuvia asiakassuhteita.