• VP Treasury
  • Helsinki
  • Kokoaikainen
  • Heti oikean henkilön löydyttyä
Yhteyshenkilö:
Tarja Miettinen

Puh:

Sähköposti:
Tarja.miettinen@jobinno.fi

Osoite:
VP Treasury

Etsimme asiakkaallemme WaraInvestment Oylle rahoitusalan erittäin kokenutta VP Tresasury -työntekijää Lähi-Idän ja Pohjoismaiden rahoitusmarkkinoille.

WaraInvestment Oy on monipuolinen rahoitusalan yritys. Yrityksen palveluihin kuuluvat kirjanpito suomalaisille pk-yrityksille, rahoituspalvelut sekä korkealuokkaisten metallien maahantuonti.

 

VP Treasuryn työtehtäviin kuuluvat kansainväliset asiakaskontaktit, rahoitussuunnitelmat, yhteistyötahojen kontaktointi, budjetointi, strateginen rahoituksen suunnittelu sekä liiketoimintojen kehitystyö.

 

Mitä asiakkaamme odottaa?

 

Sinulla on vähintään 30 vuoden työkokemus rahoitus- ja pääomamarkkina-alasta Lähi-Idästä ja Pohjoismaista. Olet kokenut kansainvälisten asiakkuuksien hallinnan ja asiakashankinnan ammattilainen. Sinulla on jo valmiita rahoitus- ja metallialan verkostoja Lähi-idässä. Aikaisemmassa työssäsi olet työskennellyt Lähi-idässä suuryritysten kanssa kasvattaen asiakkaittesi treasury -liiketoimintaa. Lisäksi omaat vankat kontaktit rahoitusalalla rahoittajiin, erityisesti Lähi-idässä.

 

Arvostamme korkealle erittäin vahvaa osaamista ja erittäin pitkäaikaista kokemusta seuraavissa:
  • Persian, arabian, englannin ja suomen kielen natiivitason kirjallinen ja suullinen osaaminen sekä espanjan kielen hallinta
  • G10- ja kehittyvien markkinoiden valuuttatietous sekä kokemus niistä
  • Erittäin vahvaa kokemusta raha- ja pääomamarkkinatuotteista,
  • Kokemus islamilaisista rahamarkkinatuotteista ja niiden noudattamisesta Lähi-idän alueella
  • Kokemusta likviditeetin ja korkojen hallinnasta sekä pääomien siirroista ja Tresuryn hallinnasta Lähi-idässä ja Pohjoismaissa

 

Lisätietoja

 

Työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä. Työssä käytetään provisiopalkkaus -mallia. Työssä on myös kansainvälinen matkustusvelvoite. Työpaikan sijainti on Helsingissä, Suomessa.

 

Hakijalle voidaan tämän suostumuksella tehdä turvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014), terveystarkastus ja huumetesti. Osana rekrytointiprosessia voidaan käyttää myös soveltuvuusarviointia.

 

Kiinnostuitko?

 

Lähetä CV:si ja hakemuksesi sekä 2 suosittelijan tiedot osoitteeseen tarja.miettinen@jobinno.fi. Työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä.