Lähetä hakemus

Onnistunut työttömien työnhakijoiden polutus kohti uutta uraa vaatii erinomaiset yhteistyöverkostot, osaavat valmentajat sekä huippuunsa hiotut polutus -ja valmennusmallit. Näistä elementeistä koostuvat Jobinnon laadukkaat uravalmennuspalvelut. Olemme onnistuneet erinomaisin tuloksin johtamaan työttömiä kohti uutta uraa yhteistyössä Helsingin Ura-instituutin kanssa. Mittavat yhteistyöverkostot sekä yritys- että koulutussektoreilla ja julkisella puolella ovat onnistumisen tae.

Jobinno toimii tiiviissä yhteistyössä Helsingin Ura-instituutin kanssa. Osallistumme pääkaupunkiseudulla TE-palveluiden Työ– ja Urapolku -valmennusten toteuttamiseen. Vuoden 2019 alusta alkaneet valmennukset ovat tuottaneet erinomaista tulosta. Valtaosa valmennuksiimme osallistuneista työttömistä työnhakijoista on löytänyt uusia polkuja joko työ- tai koulutuspaikkojen muodossa.

Työtön työnhakija, mikäli olet kiinnostunut polkuvalmennukseen osallistumisesta ja asut pk-seudulla, ota yhteys TE-toimistoosi ja hakeudu Helsingin Ura-instituutin polkuvalmennusten pariin. Näin pääsemme yhdessä etsimään juuri sinulle sopivaa polkua kohti toivottua uraa. Lisätietoja Työ- ja Ura-polkuvalmennuksista löydät Helsingin Ura-instituutin sivuilta: Työpolku– ja Urapolku -valmennus.

Yhteistyössä Helsingin Ura-instituutin kanssa kehitetty polkuvalmennus – malli tuottaa työllisyyden kasvua myös kuntatasolla. Polkuvalmennuksemme on tuonut suurta hyötyä mm. Helsingille, Espoolle, Vantaalle sekä Porvoolle työttömyyden laskun muodossa.