Uusi ura tai työpaikka mielessä?

Oletko ehkä hakenut jo kymmeniä työpaikkoja pääsemättä haastatteluun? Tai tuntuuko, että työhakemuksen tekemisestä on kaupan aikaa ja taidot pitäisi päivittää kirjalliseen muotoon.

Taitoa työnhakuun -valmennus auttaa. Valmennuksessa käydään läpi CV ja työhakemus rekrytoijan silmin.

Mitä rekrytoija katsoo ensimmäisenä työhakemuksestasi ja CV:stäsi (ansioluettelostasi)? Mitä työhakemuksessa kannattaa kertoa ja missä järjestyksessä? Entä CV, missä järjestyksessä eri osiot pitäisi olla? Profiiliteksti, miksi se on tärkeä?

Taitoa työnhakuun -valmennus pitää sisällään:

  • Tarvekartoituksen työhakemuksen sisältöön, 60 min.
  • Vinkit ja suositukset omatoimiseen työhakemuksen ja CV:n parantamiseen
  • Yhden kommentoinnin sähköpostitse liittyen tekemääsi työhakemukseen ja CV:n

Mietitkö, miten edetä tai mitä asiakkaamme ovat pitäneet valmennuksestamme?

Asiakkaamme kertoo

”Valmennus Jobinnon kanssa auttoi minua täsmentämään pitkän työuran kartuttamia osaamisalueitani sekä tarkentamaan työuraunelmiani. Valmennuksessa trimmatut CV, hakemus sekä LinkedIn tuottivat onnistuneen etenemisen työurani hetkellä, jolloin tuntui, etten osaa mitään. Suosittelen ammatillisen itsetuntosi ja -ymmärryksen kehittämisen kannalta ottamaan vastaan valmennusta, oli työurasi missä vaiheessa tahansa.”

Erityisasiantuntija järjestömaailmassa

Miten edetään?

Työnhaun neuvonta räätälöidään tarvekartoituksen avulla juuri sinulle, juuri siihen työpaikkaan, mihin haluat hakea. Henkilökohtaisessa palvelussa saat käyttöösi rekrytointeihin erikoistuneen ja erityisesti piilohakuun eli headhunttaukseen erikoistuneen valmentajan.

Tapaaminen 60 minuuttia järjestetään joko Teamsin avulla tai toimistollamme Helsingin Pitäjänmäellä, osoitteessa Hiomotie 32, sinulle sopivana aikana.

Mitä tämä maksaa?

Taitoa työnhakuun valmennuksen hinta on 169€ (sis. alv 24%).

Kaipaatko apua? Tai ostaa valmennuksen itselle tai lahjaksi? Ota yhteys tarja.miettinen(at)jobinno.fi.

VINKKI: Tätä palvelua voit myös hyödyntää, jos luot anonyymin työnhaun profiilin rekrytointiportaaliin Työvoima.fin! Siellä monet yritykset viikottain etsivät uusia työntekijöitä, läpi Suomen.