• Kiinteistönvälittäjä Espoo, Helsinki, Vantaa
 • Helsinki, Espoo, Vantaa
 • Vakinainen
 • Jatkuva

 • Uusimmat työpaikat
 • Yhteyshenkilö:
  Tarja Miettinen

  Puh:

  Sähköposti:
  tarja.miettinen@jobinno.fi

  Osoite:
  RE/MAX Classic, jatkuva haku kiinteistönvälittäjät
  Oletko kokenut myyntitykki, joka etsii uutta toimialaa? Tai oletko kokenut kiinteistönvälittäjä? Tai omaatko pitkän asiakaspalvelun ja/tai myyntikokemuksen ja omaat jonkin tutkinnon kiinteistövälitysalalta ja tahdot urallesi uusia tuulia, potkua sekä mahdollisuutta parhaaseen menestymiseen?

  Etsimme asiakkaallemme pk-seudulle useampaa kiinteistönvälittäjää, jolla on LKV -tutkinto JA myyntineuvottelijoita, jolla on jo vuosien myynti- ja asiakaskokemusta. Asiakkaamme arvostaa LKV -tutkinnon lisäksi kaikkia alan koulutuksia (esim. KiAT, KiLAT, KED, YKV, AKA), mutta on myös valmis kouluttamaan sinut tähän vaativaan sekä myös palkitsevaan työhön. Asenne on se, joka ratkaisee!

  Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluvat mm. asiakastapaamiset, kohteisiin tutustuminen sekä niiden hinta-arviot ja esittelyt, aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin ja toimistotyö. Työsi aloittaminen helpottuu, sillä sinulla on mahdollisuus saada valmiita asiakkuuksia hoitoosi. Työnkuvaasi kuuluu myös uusiasiakashankinta.

  Mitä asiakkaamme odottaa?

  Erittäin vahvan myyntikokemuksen ja mahdollisen LKV -tutkinnon lisäksi olet ehdottoman rehellinen, yhteistyöhalukas, tsemppaava luonne ja oppimishaluinen sekä eteenpäin pyrkivä. Olet luonteenomaisesti yrittäjähenkinen ja kannat vastuun omista tekemisistäsi. Kaikessa toiminnassasi olet aktiivinen ja ihmisläheinen; hoidat asiakastapaamiset kaupan mahdollisuuksina myyjille, ostajille ja sinulle itsellesi. Sinulla on auto ja ajokortti. Jos sinulla ei ole LKV -tutkintoa, olet valmis suorittamaan sen. Mahdollisesti sinulla on kokemusta kiinteistö- ja asuntomyynnin termistöstä ja käytänteistä.

  Mitä asiakkaamme tarjoaa?

  Tässä työssä takanasi on vahvan ja kehittyvän yrityksen tuki ja kivat työkaverit. Sinulla on todellinen mahdollisuus kehittyä, kehittää ja kouluttautua. Ydintoiminta-alue on Espoo ja Helsinki, myös tarvittaessa Vantaa.

  Kiinnostuitko tehtävästä?

  Lähetä hakemuksesi, CV:si sekä suosittelijasi tiedot osoitteeseen tarja.miettinen@jobinno.fi tai jouni.sutka@jobinno.fi.

  Keitä olemme?

  Jobinno on kasvava rekrytointipalveluihin ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen erikoistunut yritys. Palvelumme sisältävät rekrytoinnin ja uravalmennuksen lisäksi uude rekrytointisovelluksen Työvoima.fi:n. Panostamme jatkuvasti sekä oman toimintamme että koko toimialan jatkuvaan kehittämiseen. Tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen perustuvia asiakassuhteita.